About

Røvhullet er en privat virtuel mærkeordning, der skal supplere Fødevarestyrelsens “Nøglehullet”. For at gøre sig fortjent til et Røvhul, skal en vare være af dårlig kvalitet, være underlødig eller usund, eller forsøge at snyde forbrugeren ved at udgive sig for noget, den ikke er, eller love mere end den kan holde.

Som mad- og drikke entusiast, synes jeg selvfølgelig at du skal vælge Røvhuls-mærkede varer fra på din indkøbstur.

Jeg vil her på siden poste mærkede varer, med en begrundelse for valget. Det ville glæde mig, hvis du bidrog med kommentarer, også hvis du er uenig med mig.

Anders Halskov-Jensen

http://www.vinkritik.dk

http://www.korkoggodt.dk

 

3 Responses to “About”

  1. Kære røvhuls-uddeler! Dette er præcis hvad jeg har savnet gennem hele mit madliv og ikke mindst i mit job som diætist, hvor nøglehulsmærker, fedtafgifter og alt hvad der vedrører såkaldte indkøbsguides gør det ulideligt at være i faget, fordi de (læs myndighederne) totalt har misforstået hvad ‘sund mad’ er for en størrelse, og næsten opfodrer fødevareindustrien til at lave disse kemi-produkter, under dække af en ernæringsforskning, der må have en meget dårlig smag i munden. Håber jeg må sætte et link på til din side på min næste præsentation til ernæringskongres i Aalborg i november?
    Du kunne også prøve at tjekke en pakke med ‘næsten hjemmebagt kage’! Kageblandinger der for nogle år tilbage gav folk allergi pga stoffet vana grasa v80. men:
    Der er jo ikke evidens for at det er farligt’! Sagde : Ham1, der burde have dumpet i videnskabsteori
    ‘Nå men så er det jo nok sundt!’ Sagde Ham2, der tror Ham1 er klog, og dermed glemmer at træne sin sunde fornuft!
    Venligst TK

  2. Hov. Det er jo selvfølgelig ikke ernæringsforskerne der er synderne! De har jo helt sikkert ikke de fedeste forudsætninger for at skaffe penge til deres forskning. Sorry 🙂

Trackbacks

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: