Hellbekomme!

Røvhullet har fået mail fra ernæringsprofessor og sundhedskok Umahro Cadogan, der synes at “Røvhullet er fantastisk”, og samtidig linker til egen blogpost om en absolut Røvhuls-værdig pizza fra Dr. Oetker. Den enmandsbetjente redaktion takker hermed ydmygt for rosen og det læseværdige link.

Men så gik der pludselig sport i at udforske om Dr. Oetker alene er færdigretternes Saruman eller om der skulle være andre ligeværdige kandidater fra den kulinariske Ondskabens akse.

Og det tog ikke lang tid i supermarkedets frysedisk inden den ultimative Røvhuls-pizza var fundet. Må jeg præsentere “Victor’s Pizza Speciale”, som ikke behøver andre ord med på vejen end dem, der står på pakken:

Hvedemel, vand, tomatpulp, ost, salami 3%(svinekød, krydderiekstrakter, salt, svinefedt, konserveringsmiddel:natriumnitrat, maltodextin, smagsforstærker, mononatriumglutamat, aroma, stabilisatorer, dinatriumdiphosphat, pentanatriumphospat, natriumcitrat, gærekstrakt, antioxidant: natriumerythorbat), løg, svineskinke 2%(svinekød, kartoffelstivelse, salt, glukose, maltodextin, krydderier, antioxidanter:natriumcitrat, natriumascorbat, natriumerythorbat, stabilisator:natriumpolyphosphater, konserveringsmiddel:natriumnitrat, smagsforstærker:mononatriumglutamat), gær, margarine(delvist hydrogenerede vegetabilske olier og fedtstoffer, vand, emulgator:mono- og diglycerider af fedtsyrer, salt, aroma), svampe 1%, salt, sød peber, hvedegluten, modificeret stivelse, sukker, malt, sojamel, emulgator: lechitin, melbehandlingsmidler:ascorbinsyre, L-cystein, enzymer, krydderier, surhedsregulerende middel: citronsyre.

TIllykke til Victor med det fine ny Røvhul!

victors

2 kommentarer to “Hellbekomme!”

  1. I det mindste er der tilsyneladende ægte ost på! Det er dog helt vildt, hvor mange ingredienser, der skal til for at lave en pizza (også selvom mange tilsætningsstoffer går igen)…

  2. Hej Rune, ja det er grotesk at noget der burde bestå af vand, mel, gær, olie, tomat, ost og fyld kan ende så uhyggeligt!.
    Tilsætningsstoffernegår igen, fordi de indgår i forskellige dele af pizzaen, så det er altså ikke tastefejl fra min side, jeg har indtastet indholdsfortegnelsen direkte.
    mvh
    Anders

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: