..bør de være kommet, de æg vi skal fortære. Ægget er en genial konstruktion. Godt emballeret, kan holde sig længe, og utroligt let at tilberede. Det har dog ikke afholdt Hedegaard-foods fra at bringe et nyt produkt på markedet, der trodser enhver tidsånd og kæler for dem, der stadig hænger i 00’ernes convenience atmosfære. Må jeg præsentere “Scrambled eggs m/ bacon”-shaker. Mundret titel, der udover at være på engelsk, dog indeholder den lidt pekuliære forkortelse “m/” som man må antage står for “med”. Som i “Scrambled eggs med bacon”. Jo, marketingstyper, der har I sørme kælet for detaljen, hva? Der er ikke noget som sprogkonsekvens, og mit kreative gen vil straks foreslå andre producenter at lancere “Boller dans karry”, “Kærlighed au feu”, “Pasta w/ (heste)kødsovs” eller “Hänchenmeatsuppe”. Nå, men ikke flere sarkastiske bemærkninger om people in dem ægbusiness. Men selve produktet? En flaske med æggemasse og et låg med baconkrummer? Fordi danskerne nu er så kulinarisk degenererede at de ikke længere formår at piske æg sammen i en skål eller fragte bacon fra emballagen over på panden? Ho-nøst-li, Hedegaard, det er ikke i orden. Men tak for at provokere mig så tilpas meget at jeg fik liv i et slumrende RØVHUL, som hermed er tildelt. Tillykke!
Lige ud af rumpen
4 kommentarer to “Lige ud af rumpen”
-
ja for der er jo mange der bruger ordet “røræg” nu til dags… tag dig sammen,
-
Det er jo meget svært at lave røræg + bacon