Lige ud af rumpen

..bør de være kommet, de æg vi skal fortære. Ægget er en genial konstruktion. Godt emballeret, kan holde sig længe, og utroligt let at tilberede. Det har dog ikke afholdt Hedegaard-foods fra at bringe et nyt produkt på markedet, der trodser enhver tidsånd og kæler for dem, der stadig hænger i 00’ernes convenience atmosfære. Må jeg præsentere “Scrambled eggs m/ bacon”-shaker. Mundret titel, der udover at være på engelsk, dog indeholder den lidt pekuliære forkortelse “m/” som man må antage står for “med”. Som i “Scrambled eggs med bacon”. Jo, marketingstyper, der har I sørme kælet for detaljen, hva? Der er ikke noget som sprogkonsekvens, og mit kreative gen vil straks foreslå andre producenter at lancere “Boller dans karry”, “Kærlighed au feu”, “Pasta w/ (heste)kødsovs” eller “Hänchenmeatsuppe”. Nå, men ikke flere sarkastiske bemærkninger om people in dem ægbusiness. Men selve produktet? En flaske med æggemasse og et låg med baconkrummer? Fordi danskerne nu er så kulinarisk degenererede at de ikke længere formår  at piske æg sammen i en skål eller fragte bacon fra emballagen over på panden? Ho-nøst-li, Hedegaard, det er ikke i orden. Men tak for at provokere mig så tilpas meget at jeg fik liv i et slumrende RØVHUL, som hermed er tildelt. Tillykke!Billede

Reklamer

4 kommentarer to “Lige ud af rumpen”

  1. ja for der er jo mange der bruger ordet “røræg” nu til dags… tag dig sammen,

  2. Og pointen var såmænd heller ikke om det var engelsk eller dansk, men at det var en bizar blanding af de to.

  3. Det er jo meget svært at lave røræg + bacon

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: