Et æble om dagen…

Sara Engel fra Forbrugerrådet har været så venlig at sende mig denne mere end værdige kandidat til et Røvhul. Go Ahead Fruit Bakes Apple bars købt i Netto. Der findes jo et væld af müsli/frugt/fiber/protein-bars, der allesammen forsøger at give os god samvittighed, når vi indtager noget, der i virkeligheden er slik. Kinder-snitter for voksne.

Disse bars ikke praler af at være sunde, men en vare vis primæringrediens består af glukosesirup bør nok også fare med lempe.

Ingredienslisten taler for sig selv, så selvom den danske tekst indledes med “Gyldenbagt bar med æblefyld”(man kan næsten se stokroserne, ikke sandt?) så kan “Go Ahead” altså ikke klemme sig udenom det Røvhul, der hermed er tildelt.

One Comment to “Et æble om dagen…”

  1. Savner flere indspark fra din side af – efter rimelig flittigt at have besøgt denne ene af dine blogs i en del måneder, for der er da nok urimelige produkter at finde i handelen 😦

    …men at det er let at få folk til at falde i fordærv, kan jeg egentligt godt forstå, også hvad æbler angår. For supermarkederne sælger godt nok oceaner af “usmagelige” æbler, og det hvad end de er økologiske eller sprøjtede. Alt væsentligst vil jeg påstå, indkøberne går efter priser og ikke ordentlige, smagfulde produkter, og desuden lokkes kunder til at vælge 10 frugter for 20/25 kroner; glemmer helt at kunne vælge et enkelt, 3/4 kroner, og prøvesmage, og ved OK da tage ekstra. Jeg vil aldrig snyde, nix, og ved blandingsgods kan kiwi, pærer m.a. vælges til. For personer, der ikke er frugtelskere, kan problemet blive, at de ikke gentager indkøb, men vælger slige bars og/eller frugtyoghurt m.v. OG for andre, der er mere til frugt end førnævnte, men dog ikke heller for godt, ja de har investeret i sådan en chokoladekedel, hvormed de og deres unger gider spise små stykker frugt! Fedt du *LOL*, og det hver og en weekend 😦

    Mange hilsener en fra udkantsdanmarks boende – Lolland – hvor mange fødevarer kan købes rimeligt lokalt, jep; men selvfølgelig køber jeg ikke alt, hvis nogle varer er totalt for dyre i forhold til min økonomi.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: