“Slagter” my ass

Jeg bor i en større provinsby, i et relativt nyt boligområde, hvor størstedelen af  befolkningen består af velstillede, kritiske øko-bevidste børnefamilier. Her er også et “stationscenter” med et supermarked og en discountbutik. Da supermarkedet åbnede forsøgte man da også at imødekomme det kræsne publikum med interessante emner som trøffelmel, 2 kg’s dåser med confit de canard, frugtsirup med stykke af bikage, og andre mærkelige emner som indkøberen troede var dem, vi ville anvende i vores bevidste økofamiliehverdag. Det varede dog ikke længe før alle disse produkter forsvandt, og hvad skal man så fylde i glasdisken i den overdimensionerede delikatesse/butiksslagter afdeling? Når jeg nu fortæller, at mit øgenavn for samme er “rædselskabinettet”, så peger det måske i en vis retning, og det har da også givet mulighed for tildeliling af endnu et Røvhul.

Det går ubeskåret til “Slagterens boller i karry”. Som i dansk husmorversion består af kogte farsboller, karry, løg og æble og en opbagning af kogevandet til sovs. Simpelt og velsmagende, hvis der er kælet for detaljen. I slagterversionen er der dog mere kælet for det lille kemiker sæt, som du kan se på varedeklarationen. Men hvad kan man forlange til en kilopris på 50?  Du får endda serveringsforslag(gulerodssalat) og tilberedningsanvisning(kernetemperatur 75 grader) med i prisen.

Velbekomme, og tillykke med Røvhullet.

 

 

2 kommentarer to ““Slagter” my ass”

  1. det var da noget af en ingrediensliste…

  2. Ja, flot ikke sandt? Og det er bare så overflødigt. Men både kødboller og sovs er sikkert indkøbte industriprodukter som “slagteren” så selv hælder sammen. Det er sølle…….

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: